2019. december 12. csütörtök

DECEMBER 26. - ROCKKARÁCSONY

Pontosan 2 hét múlva ismét itthon, a Rockkarácsonyon lépünk színpadra. Ez lesz az első itthoni koncertünk Gagával kiegészülve, ezért nem is spóroltunk a dalokkal, közel 20 tétellel készülünk. ;) Ha kíváncsi vagy, hogy szólal meg nagy színpadon így a zenekar, akkor ne hagyd ki!

2019. november 27. szerda

MA 18 ÉVESEK LETTÜNK!

Igaz, hogy nem jubileum, de azért mégis jelentős szám! Mától nagykorúak lettünk, szóval alkoholt is fogyaszthatunk végre legálisan! :D :D :D Kicsit komolyabbra fordítva a szót, azért ezt nem minden zenekar mondhatja el, és őszintén szólva mi se gondoltuk volna 2001-ben. Mi aztán tényleg nulláról kezdtük, lényegében garázszenekarként, ma pedig olyan profi színpadokon, zenekarok társaságában játszhatunk, amiről maximum csak álmodoztunk a kezdetekben. Aztán a kitartás, az alázat és a zene szeretete révén nagyon sok felejthetetlen élményben volt részünk, aminek középpontjában mindig a közönség, azaz Ti voltatok. Hiszen mi mindig is azért zenéltünk, hogy mi és ti is a lehető legjobban érezzétek magatokat a koncertek alatt. Ez így lesz ezután is, reméljük, hogy ennek a duplája is összejön majd, de a mostanit DECEMBER 26-ÁN mindenképpen megünnepeljük Dombóváron A ROCKKARÁCSONYON! ;) Ott találkozunk!

2019. szeptember 23. hétfő

KÖSZÖNET KOMLÓ!

Köszi a szombat estét mindenkinek aki ott volt velünk a Zrínyi Klubban! Köszönet a Junkies zenekarnak, akiknek jó koncerteket kívánunk az egész őszi jubilemi turnéjukra! ;) Ha minden igaz, még ma jövünk a koncertképekkel! ;)

2019. szeptember 18. szerda

ISMÉT KOMLÓN!

Szombaton ismét Komlón a Zrínyi Klubban tekerjük fel a hangerőt a 25 éves Junkies vendégeként! Igaz, hogy már nagyon régóta ismerjük Andrisékat, hiszen az első lemezünket az ő stúdiójukban rögzítettük, sőt az ő hangja is hallható rajta, de még soha nem játszottunk velük egy estén. Hát most ez is összejött, úgyhogy nem érdemes kihagyni, főleg, mert bitang erős dalokkal érkezünk! ;)
Találkozzunk szombaton 20:00-kor a Zrínyiben! ;)

2019. szeptember 01. vasárnap

A LEGÚJABB HÁTSÓ AJTÓ BABA!

Petiéknél egy héttel ezelőtt megérkezett Lilla. A mai frissen készült fotón is látszik, hogy már most van határozott véleménye a dolgokról. :D :D

Nagyon köszönjük a fogadtatást mind a közönség, mind a szervezőség részéről, igazán emlékezetes estét tudhatunk magunk mögött! Szóval mindenkinek köszönjük, reméljük, jövőre újra találkozhatunk veletek! ;)
Az igazság az, hogy csak gyorsan ide estem a gép elé, hiszen a köszönet sose maradhat el, és igaz, hogy a babánkkal megbeszéltem, hogy csütörtökig maradjon anyukája pocakjában, amit be is tartott, de úgy néz ki, hogy most már ki szeretne jönni, úgyhogy rohanok is vissza a kórházba. ;)
Lehet, hogy most kicsit csúszunk a dologgal, de ahogy gép elé kerülök, jövünk a fotókkal is természetesen!
Üdv,
Peti